Nederlands English Hrvatski Român

Over BLT Management Europe

BLT Management Europe is een project- advies en marketing bureau. Onze Medewerkers zijn werkzaam in de openbare ruimte binnen de branche civiele techniek in binnen en buitenland. Zij voeren hun werkzaamheden uit op locatie bij de opdrachtgever of op ons eigen bureau. We richten ons naast inhoudelijk technisch advies op interim en project management.

Meer    

Wie zijn wij?

De oprichter: Bert Leenen Bert Leenen is een door de wol geverfde enthousiaste ondernemer met jarenlange ervaring in, binnen en buitenland binnen de civiele techniek, interim management en B2B markt. Voordat ik BLT Management Europe heb opgericht, heb ik de in en outs opgedaan in het aannemingsbedrijf in grond weg- en waterbouw van mijn ouders.

Meer  

De Organisatie

BLT Management Europe werkt momenteel vanuit een 3 tal vestigingen; Panningen NL, Zagreb HR en Timisoara RO. BLT Management Europe is een mensgericht bedrijf met een omgekeerde organisatiepiramide waarbij kwalitatief mensenwerk en kennis hoog in het vaandel staan.

Meer    

Wat doen wij?

Binnen de discipline civiele techniek houden we ons bezig met constructiewerk en grond- weg- en waterbouw BLT ME begeleid en verzorgt onder andere binnenstedelijke bouwprojecten, revitalisatie projecten en herstructureringsprojecten. BLT ME verzorgt naast inhoudelijk technisch advies en ...

Meer  

Certificaten

Volgt nog...

Meer 

 

Brochures

Volgt nog...

Meer  

 

Publicaties

Volgt nog...

Meer